Cégünkről | Szolgáltatások | Termékek | Térkép | Kapcsolat | Kilépés

Info

Köszönjük hogy megtisztelt Bennünket érdeklődésével!

Mindenfajta és gyártmányú csapágy értékesítése: FAG, INA, NACHI, NSK, NTN, RHP, SKF, TIMKEN, KOYO, ZWL, GPZ...

Csapágyak forgalmazása: Közel 1000 fajta, amelyek között megtalálhatóak a hazai, német, angol, szlovák, orosz és japán gyártmányok is.


Szimeringek forgalmazása: Több 100 fajta szimering megtalálható üzleteinkben, többek között hazai, német és japán gyártmányok is.

FAG hivatalos oldalai:

- Magyar honlap

- English Web Site

Copyright 2006

Copyright

Azzal, hogy belép a www.radaxhu honlapjára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója.

A www.radax.hu honlapon található tartalom szellemi tulajdonosa a klub alapítója.

Radax kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A Radax kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A honlapról bármely anyagot átvenni kizárólag a forrásra való egyértelmű hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Radax pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A Radax vendékkönyvben a tagok illetve látogatók által szerkeszthető oldalon megjelenített tartalomért, fotókért, a Radax kft semmiféle felelősséget nem vállal.

Valamennyi kommentírásnál rögzítjük az Ön számítógépének aktuális IP címét, de azt harmadik személynek csak indolokolt esetben adjuk tovább.

   
Copyright © 2006 Radax Kft. Minden jog fentartva. Designed by Invisio